• darkblurbg

Heeft u zonnepalen op uw woning of bedrijf en bent u gevestigd in Groningen? Wij zorgen voor deskundige reiniging van zonnepanelen. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Zonnepanalen en gevestigd in Groningen?

Heeft u zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Groningen? SLG Cleaning komt dan graag bij u langs voor het reinigen van uw panelen. Het regelmatig laten reinigen van uw zonnepanelen is namelijk heel erg belangrijk. Hoe viezer uw zonnepanelen hoe minder effectief deze werken. Doordat uw panelen zich buiten bevinden worden deze snel bevuild door bladeren, vogelpoep, stof en ander viezigheid. Daarnaast slijten zonnepanelen die niet worden schoongemaakt sneller. Dat is natuurlijk hartstikke zonde en onnodig wanneer deze worden onderhouden!

Dé reinigingsspecialist uit Groningen

Wij hebben alles in huis om uw zonnepanelen deskundig te reinigen. Wij komen langsrijden op elke locatie in Groningen en hebben alles bij de hand voor optimale reiniging. Tijdens het reinigen maken wij gebruik van zogenaamde telescoop borstels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van osmosewater, de meest pure vorm van water. Bij dit water zitten geen toegevoegde bestandsmiddelen. Dit is de allerbeste en meest pure vorm om uw panelen te laten reinigen. Veel mensen denken dat ze zelf zonnepanelen kunnen reinigen met kraanwater, azijn of Dreft. Geen goed idee!

Kosten zonnepanelen reinigen

Het kosten voor het laten reinigen van uw zonepanelen hangt af van een aantal verschillende factoren. Uiteraard; hoe meer zonnepanelen gereinigd moeten worden hoe hoger de kosten. Wij beschikken over een hoogwerker en kunnen op deze manier bij de moeilijkste plekken komen. Daarnaast bieden wij ook een abonnement voor het reinigen van uw zonnepanelen. Benieuwd naar de kosten? Bekijk hier onze abonnement of bel gerust even.

Contact SLG Cleaning Groningen

SLG Cleaning zit gevestigd aan de Paterswoldseweg 806 in Groningen. U bent van harte welkom om bij ons kantoor in Groningen de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd even telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Wij helpen u graag verder bij het reinigen van uw zonnepanelen. 

Contact

SLG Cleaning BV

Paterswoldseweg 806
Ground floor
9728 BM Groningen

Telefoon
06-10826015

Email
info@slgcleaning.nl

Kvk
75876779

Social media