Tarieven voor onze diensten

 
Glasbewassing

Wij bewassen ramen en kozijnen rondom de buitenkant vanaf € 25,00, afhankelijk van het type van uw woning, bijvoorbeeld een rijtjeswoning, twee-onder-een kap, vrijstaand etc.

Anti spin behandeling

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenpoep achterlaten op plaatsen waar men vaak moeilijk bij kan. Wij werken met een Anti Spin middel welke op een vriendelijke wijze de spin verdrijft en niet verdelgt (Spinnen verdelgen is overigens verboden)

Bij preventief spuiten tegen spinnen, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april/mei), bespaar u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat u huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Voor het webvrij maken en inspuiten met anti-spinnenmiddel rekenen we een tarief vanaf € 25,00.

Kunststof kozijnen reinigen en wax

Het is aan te raden om uw kozijnen minimaal een keer per jaar in de wax te zetten. De wax zorgt voor een extra beschermlaagje op uw kozijnen of deuren, waardoor vuil zich minder makkelijk hecht. Hierdoor blijft de kleur van uw kozijnen mooier en vuil verwijderen gaat makkelijker. Prijs op aanvraag.

Dakgoten legen en/of reinigen

Voor het leeghalen van dakgoten en het controleren en/of vrijmaken van de afvoeren rekenen wij een starttarief vanaf € 35,00 voor de eerste tien strekkende meter (t/m 4 meter werkhoogte), boven de tien meter of boven de 4 meter werkhoogte betaald u per meter meer.

Schoorsteenreiniging en inspectie

Grondig schoorsteenvegen voor een redelijke prijs. Een schone schoorsteen is belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid. Het is daarom van belang dat uw schoorsteenveger zorgvuldig en grondig schoon wordt gemaakt. Meer informatie.

Omschrijving Prijs
Vegen éénmalig € 50,00
Tweede kanaal € 25,00
Nest verwijderen Prijs op aanvraag

Abonnement voor zonnepanelen reiniging

Altijd schone zonnepanelen voor een optimaal rendement. Dankzij ons abonnement wordt dat automatisch voor u geregeld. U krijgt een seintje als uw zonnepanelen aan reiniging toe zijn. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in wanneer het u uitkomt.

“Sinds ik mijn zonnepanelen laat schoonmaken, wekken ze meer energie op. Het mooie is:
ik heb er geen omkijken naar! Laatst kwam ik terug van mijn werk en toen zag ik gelijk dat ze
waren schoongemaakt. Wat een service!”

Onze tarieven

Wat krijgt u ervoor terug? Uiteraard een deskundige reiniging van uw zonnepanelen, zodat ze extra goed presteren. Maar daar hoort ook een stuk service bij:

  • Duidelijke afspraken
  • Vast contactpersoon
  • Professionele apparatuur
  • Achteraf betalen
Abonnement Prijs per paneel
1 jaar € 6.00
3 jaar € 5.00
5 jaar € 4.00

* Wanneer u in het bezit bent van 26 panelen of meer of als u ondernemer bent, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. 

Vraag nu uw abonnement aan

Wilt u uw zonnepanelen professioneel laten reinigen voor een scherp tarief? Vul dan
onderstaand formulier in. Hiermee sluit u een contract af en hoeft u zich nooit meer zorgen
te maken over vieze zonnepanelen.